Inspiratør

 

Inspiratør jonglør

-Jonglerings workshop i topklasse

 
Inspiration til en mere kreativ arbejdsplads

Lær at gå til opgaver med et positivt og anderledes udgangspunkt med Nils Polls kreative workshop. Gennem jonglering, leg og intuitivt samarbejde undervises du og dine kolleger i alternative former for teamwork og bevidstgøres om processerne gennem direkte handling og improvisation.

"Nøgler til din indre gøgler"

I workshoppen aktiverer vi en del af de intelligenser, der ikke så ofte er i spil i erhvervslivet: den intuitive, den motoriske, den følelsesmæssige og den sociale. Gennem de legende processer styrker vi koncentration, omstillingsparathed og dedikation og kommer til at se hinanden med nye øjne.

"Det er lige så vigtigt at give slip, som at gribe"

OM NILS POLL

I kan få Nils Poll ud til Jeres virksomhed og effektivt lære om selvledelse, viljestyrke, målsætning og koncentrationsevne og hvad der skal til for at finde balancen.

Den internationalt anerkendte jonglør Nils Poll har turneret med sit prisbelønnede show i over 30 nationer gennem de seneste 19 år. Den internationale erfaring og de mange års arbejde med mennesker bruger Nils Poll nu ved kreativt og stærkt engagerende teambuilding-kurser i erhvervslivet. Nils Poll er uddannet Team Coach.

Fra 1½ time til 1 dag

HVORNÅR ER WORKSHOPPEN RELEVANT
For at virksomheder hvor medarbejderne arbejder med målsætning og projekter - eller blot som motiverende teambuildingsindslag på en medarbejderdag.
 

Hatdutainment

Jongsgulering

Syfonflow

 

Nils Poll referencer:

“Teambuilding i verdensklasse... Vi kan kun give Nils vores bedste anbefalinger – et arrangement med Nils, hans kegler, bolde, hatte osv. er i verdens klasse og kan virkelig bidrage til at få nedlagt nogle barrierer og blødgjort deltagere til en fest eller et tættere samarbejde.”
Jørgen Christensen, NCC Construction Danmark A/S


”Vi kunne være blevet ved ud over den 1.5 time, der var afsat, men det gav en fantastisk god, energigivende start på vores seminar. Nils har en imponerende evne til hurtigt at få en gruppe engageret, og med sine mange talenter får han snøret sine medspillere og får alle op at stå, får grinene frem og skabt ny energi. Nils Poll kan på det varmeste anbefales, hvad enten det drejer sig om mere seriøs teambuilding eller underholdning med deltagerinvolvering...”
Jan Top Christensen, Kontorchef, Udenrigsministeriet.
”Nils’ rejser og optrædener ...over hele verden har gjort ham til en selvlært antropolog og stor menneskekender. Erfaringerne bruger han i sine workshops, hvor samspillet med publikum er et vigtig element. Han giver gerne den viden videre til erhvervslivet. Som han siger: ”Det må godt være sjovt at lære”.
Jyllands Posten, 2005

Gå til start!
 

Nils Poll
Andreas Bjørnsgade 28, 5 tv.
DK-1428 København K, Denmark
Phone & Fax (+45) 3296 7775
Mobile phone (+45) 2670 8876